Pech voor moslim-supremacisten: geen gescheiden zwemlessen in Europa meer!

Pech voor moslim-supremacisten: geen gescheiden zwemlessen in Europa meer!

Moslims die zich te goed vinden om hun kinderen op schoolzwemmen te sturen met de andere Westerse kindjes uit hun klas (ook van het andere geslacht) hebben vanaf nu het nakijken. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg heeft vandaag besloten dat het belangrijker is dat islamitische kindjes integreren, dan dat er gelet wordt op hun vrouwenhatende religieuze eisen.

Alhoewel we in het verleden voldoende kritiek hebben gehad op de rechters van het Europees Hof van de Rechten van de Mens hebben ze vandaag een knappe prestatie geleverd: ze hebben moslimhuilies die zich probeerden te beroepen op mensenrechten nul op rekest gegeven. Moslimouders hadden namelijk de Zwitserse overheid gedaagd omdat deze weigerde om geslachtsgescheiden schoolzwemmen te introduceren. Westenhatende ouders vonden dat een schending van hun godsdienstvrijheid.

Gelukkig maakte het Hof korte metten met dit slachtoffergedrag:

"Sommige moslimouders weigerden hun dochters, die nog niet in de puberteit waren, naar de zwemles te laten gaan.

De Zwitserse overheid weigerde een uitzondering te maken. Het hof stelt dat dit weliswaar op gespannen voet staat met de vrijheid van godsdienst, maar vindt het belangrijker dat migrantenkinderen betrokken blijven bij het integratieproces."

Onderwijs is darbij één van de belangrijkste peilers van integratie, oordeelde het Hof. Dus vingen de ouders die Westerse normen en waarden haatten bot.

En terecht. In Europa hebben we de gelijkheid van jongens en meisjes, en dat uit zich bijvoorbeeld ook in het feit dat ze gewoon samen op zwemles kunnen. Jongens en meisjes zijn niet 'onrein', en hoeven dus ook niet van elkaar gescheiden te worden. Wie dat soort fundamentele waarden niet ziet, mag lekker een enkeltje naar Saoedi-Arabië boeken. Laat ze dan daar maar voor je 'godsdienstvrijheid' zorgen. Kijken hoe ver je in Mekka komt met dat argument. Tabee!

Lees meer over:
islam Zwitserland EHRM

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties