Pechtolds euthanasie

Geen categoriesep 24 2010, 19:00
De leukste kakker in de Kamer, Alexander Pechtold, gaat toch samen met drie linkse partijen een tegenbegroting presenteren. Aanvankelijk had hij er wat moeite mee om met de linkschmenschen een pamflet te schrijven, maar Alexander haakt toch aan. Nu hoort onze grote veilingmeester tot het linkse kamp. Ik weet niet of u een beetje opgelet heeft, maar D66 heeft een prima rechts economisch programma. De geloofwaardigheid daarvan heeft Pechtold nu vakkundig aan diggelen gegooid. Hij zit nu in het kamp van de verliezers - of zou de puinhoop op links hem ontgaan zijn? D66 en euthanasie waren altijd al namen die verband hielden met elkaar.
D66 hoort vanaf heden bij links. Cultureel was Pechtold natuurlijk altijd al links. Onze cultuur bestaat, niet-Westerse cultuur wel, die is vetcool en alle problemen met immigranten zijn uitvergroot en bovendien het gevolg van sociale-economische factoren. Volgt u het nog? Inderdaad, het D66-beleid ten aanzien van multiculturaliteit en immigratie reikt niet veel verder dan wat flarden twitter-berichten. Linksige VVD'ers konden zich echter vanwege het economische praatje vaak wel vinden bij D66, net als PvdA'ers met gevoel voor medemenselijkheid.
Helaas werd Alexander herhaaldelijk uitgefoeterd door Halsemama, omdat hij allemaal vuige rechtse dingen had gezegd. Ze noemde zijn partij een soort VVD-light. Pechtold hoopt zich kennelijk snel weer in moeders schoot te kunnen vlijen en hij ontdoet zich in rap tempo van dat nare rechtse imago. Dat is hem dus goed gelukt; hij associeert zichzelf met links. What's next, Alexander? Je kleden als Hans Spekman, BH's verbranden en shag roken?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten