Pedofielen zijn gehandicapt

Geen categoriejan 10 2012, 15:15
En daarom hebben ze in Griekenland recht op een uitkering. Tja, dat is ook een manier om ermee om te gaan. Natuurlijk valt er wat te zeggen voor de stelling dat pedofilie een 'handicap' is. Maar ik zou pedo's niet gelijk als arbeidsongeschikt willen kwalificeren. En daar komt het voor de Grieken wel op neer. Pedofielen hebben recht op een uitkering en (gedeeltelijke) vergoeding van hun behandeling. Van ons geld, natuurlijk.
Van de week verblijdden de Grieken hun Europese geldschieters nog met het nieuws dat de gezondheidssector op de schop gaat. Door gehandicapten zich te laten registeren wilden de Grieken misbruik van sociale zekerheid tegengaan. Dat zou een besparing van zeker 250 miljoen euro moeten opleveren. Chapeau.
Maar dit is volgens de Grieken dus het uitgelezen moment om de lijst met 'handicaps' eens flink uit te breiden. Pedofilie is namelijk niet de enige afwijking die voortaan het label 'handicap' mag dragen. Straks kunnen ook exhibitionisten, kleptomanen, pyromanen, dwangmatige gokkers, fetisjisten en sadomasochisten op hun bank genieten van onze centjes.
Stelt u zich voor. We stelen wat, stichten een vuurtje of spelen meester dan wel slaaf in de slaapkamer. Of we kijken  naar blote kleine jongetjes. Vervolgens kunnen we op de bank gaan zitten met een Europees gesponsorde uitkering. Allemaal leuke hobbies waarmee er nog brood op de plank komt ook!
En denkt u maar niet dat de vergoeding voor hobbyisten een schijntje is van de uitkering voor mensen met een echte handicap. Pedofielen zullen een hogere tegemoetkoming van de staat krijgen dan diabetici of mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan.
De wereld op zijn kop!  
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten