Pestkop slaat dikke jongen zomaar in zijn gezicht. Maar dan krijgt hij deze onvergetelijke les

Geen categoriemei 05 2016, 12:00
Die kijkt voortaan wel uit voordat hij zomaar iemand pest!
Pesten is misschien wel het naarste wat je kunt meemaken op school. Helaas lijkt het in de menselijke natuur te zitten dat in een groep altijd één persoon het pispaaltje is – meestal iemand die 'zwak' of 'anders' is, zoals mensen die stotteren of die een beetje te dik zijn. Voor de pestkoppen is het pesten misschien "grappig", maar ze maken het leven van andere mensen echt kapot.
Daarom is het mooi om te zien als er actie wordt ondernomen tegen pestkoppen. Een actie waardoor ze nooit, maar dan ook nooit meer pestgedrag zullen vertonen. Soms gaat dat niet helemaal volgens de regeltjes, maar dat maakt mij niet zoveel uit – het belangrijkste is dat de pestkop wordt gestopt. Deze video geeft een fantastisch voorbeeld van zoiets. De jongen in het witte shirt is een echte pestkop en maakt de dikke jongen in het rode shirt belachelijk. Hij slaat hem zelfs in zijn gezicht.
bully-slammed
Maar wat de dikke jongen dan doet... Wow. Die pester krijgt echt een keihard koekje van eigen deeg. Kijk en geniet!
Die laat het voortaan wel uit zijn hoofd om te pesten! Het pestslachtoffer heeft het zó gehad met deze pestkop, dat hij hem in één vloeiende beweging keihard tegen de grond smijt. Uiteindelijk moet een leraar hem zelfs in bedwang houden, anders had deze dikke held zijn pester echt vermorzeld.
Het is misschien niet netjes om te vechten, maar dit is gewoon zelfverdediging. En die pestkop kijkt de volgende keer wel uit!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten