Politie grijpt in bij BLM-protest Rotterdam! Mensen gaan braaf naar huis behalve .... Antifa

Politie grijpt in bij BLM-protest Rotterdam! Mensen gaan braaf naar huis behalve .... Antifa

Antifa in Rotterdam Foto: //Kenneth Steffers

De politie heeft alsnog ingegrepen in Rotterdam. Het viel te verwachten; er waren veel te veel mensen. En zoals Aboutaleb dus eerder deze week zei: in Rotterdam gaat de politie wel ingrijpen. De meeste mensen gaven braaf gehoor aan de oproep van de politie. Behalve de kneuzen van Antifa en andere radicale groepjes.

Onze reporter/redacteur Kenneth Steffers is aanwezig bij de demonstratie in Rotterdam. Volg hem op Twitter voor de laatste nieuwtjes!

?ref_src=twsrc%5Etfw

Altijd leuk die communistische parades in Nederland. Stalin pinkt een traantje weg..

?ref_src=twsrc%5Etfw

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Rotterdam Antifa

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties