Politie op twitterles

Geen categoriefeb 15 2011, 14:28
Nadat de ene na de andere politiefunctionaris in de problemen komt door anti-PVV berichten te plaatsen op twitter, gaan er stemmen op dat agenten misschien maar eens op twitterles moeten.
Ja, echt waar.
Twitter-expert Ben Kok (Twitter-expert? Hoe word je in godsnaam een 'Twitter-expert'? Wat houdt dat eigenlijk in? Je hoeft geen genie te zijn om Twitter effectief te kunnen gebruiken: installeer hootsuite of tweetdeck gewoon, experimenteer wat en klaar): "In het echte leven moeten ze altijd al op hun woorden letten en dat geldt dus ook voor Twitter".
Joh, echt waar!? Wat een fan-tas-tisch idee! Ja, we hebben wel een 'Twitter-expert' nodig om ons dit eens goed uit te leggen. Kunnen we de sociale media zonder problemen gebruiken om te schelden? Of zien andere mensen onze berichten? En wat voor indruk laten we achter als we als een idioot tekeer gaan?
Beste incompetente dienders: als u iets niet keihard op het dorps-/stadsplein zou schreeuwen door de krachtigste megafoon die er bestaat, terwijl er 10.000 mensen om u heen staan, doet u dat dan ook niet op Twitter. Zo moeilijk is het niet.

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten