'Prince overleed aan AIDS'

'Prince overleed aan AIDS'

Fans weten het zeker: zanger Prince is gestorven aan HIV/AIDS.

De bekende actrice en komiek Roseanne Barr heeft een bericht op Twitter geplaatst dat nogal wat heeft losgemaakt. Barr linkt namelijk naar een artikel waarin gesteld wordt dat de zanger Prince waarschijnlijk gestorven is aan AIDS.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Volgens de auteur van het stuk waar Barr naar linkt had Prince al jaren AIDS, maar had hij het geheim gehouden voor het publiek. Hij zou medicijnen hebben genomen en het daardoor tientallen jaren hebben volgehouden.

aids

Enkele weken geleden, beweert de auteur, besloot Prince om zijn medicijnen niet langer te nemen. Een andere website schrijft daarover dat Prince door een stel religieuze fanatiekelingen overtuigd werd dat hij op wonderbaarlijke wijze genezen was. Dit terwijl zijn dokters beter wisten.

Toen hij stopte met het innemen van zijn medicijnen zou Prince razendsnel ziek zijn geworden, waarbij hij ook meteen griep kreeg. Die ziekte kan gevaarlijk zijn als je andere serieuze problemen hebt waaronder, natuurlijk, AIDS.

Of dit waar is wordt vandaag of morgen ongetwijfeld duidelijk. Er wordt vandaag namelijk autopsie gepleegd op het lichaam van de zanger. Er zijn op dit moment twee gangbare theorieën. De eerste is dat hij een overdosis drugs had gebruikt, de tweede dus dat hij AIDS had. Het is belangrijk om op te merken dat Prince een bijzonder gelovige Jehova-getuige was, en dat die absoluut geen drugs gebruiken. Nou kan het natuurlijk zo zijn dat hij alsnog zwaar verslaafd was, dat soort dingen gebeuren nu eenmaal, maar het zou wel opmerkelijk zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
schoolplein drugs AIDS Prince

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties