PvdA-senator die bende maakte van schoolexamens wil alsnog aanblijven

PvdA-senator die bende maakte van schoolexamens wil alsnog aanblijven

André Postema, fractievoorzitter voor de PvdA in de Eerste Kamer, krijgt felle kritiek over zich heen en men wil dat hij opstapt. Zelf ziet hij het natuurlijk allemaal héél anders en wil blijven! Aldus Elsevier Weekblad.

Wat heeft zijn voorzitterschap en rol in de Eerste Kamer nou met de schoolexamenmisser te maken? Meneer Postema is namelijk naast deze rollen ook koepelvoorzitter van het College van Bestuur van het Limburgs Voortgezet Onderwijs (LVO)! Het klinkt allemaal weer als baantjescarrousel en partijkartel he?

Nou ja, niet helemaal. Zijn eigen partij maar ook zo'n beetje iedere andere partij vind het wel mooi geweest voor de man. Twee collega's in hetzelfde bestuur als waar hij in zit, zijn inmiddels al opgestapt. Postema blijkt echter een vechter en voelt zich geroepen om zijn eigen bende op te ruimen en door te blijven gaan! Zelfs wanneer zo'n beetje iedereen hem eruit wil wippen! Totaal gebrek aan zelfreflectie dus!

Lodewijk Asscher heeft nog niet gereageerd op het bericht maar het zou van politieke onkunde getuigen als hij de man op welke manier dan ook de hand boven het hoofd houdt. Het is dus goed mogelijk dat hij de man inderdaad de hand boven het hoofd gaat houden... Peter Kwint (SP) vat het mooi samen: ‘Hoe denk je in vredesnaam ooit nog met enige autoriteit deze koepel te besturen als er onder jouw verantwoordelijkheid zulke grote fouten zijn gemaakt?’

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties