PvdA-wethouder geeft belastinggeld aan eigen fonds

PvdA-wethouder geeft belastinggeld aan eigen fonds

Henk Kool.

PvdA-wethouder in Den Haag Henk Kool vindt het blijkbaar, net als veel van z'n partijgenoten, prima om armen én de belastingbetaler te besodemieteren:

De Haagse PvdA-wethouder Henk Kool (Sociale Zaken) heeft zevenduizend euro uit het potje voor armoedebestrijding aan stichting Willem Drees Lezing gegeven. Saillant detail: Kool is daar zelf bestuurslid. Nou nou. Dat is na daklozenberover Bert van der Roest (PvdA Utrecht), subsidiebaantjes-bedenker Peter Rehwinkel (PvdA Groningen), partijkas-graaiend vluchtraadslid Ramón Smits Alvarez (PvdA Amersfoort) en wachtgeldraaf Adri Duivesteijn (PvdA Eerste Kamer) alweer de vijfde Plunderaar van de Anderen in twee weken.

Dit is het logische gevolg van het feit dat de PvdA al decennialang aan de macht is in veel grote steden. Die mensen denken dat ze untouchable zijn en dus alles kunnen maken.

De enige manier om daar verandering in te brengen is door gewoon eens op andere partijen te stemmen. Maar ja, daar is de Nederlandse kiezer over het algemeen te lui voor. Het is immers zo gemakkelijk om iedere keer weer op dezelfde partij te stemmen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer