PVV wel de grootste

Geen categoriemei 20 2014, 19:00
6 zetels
In tegenstelling tot VoteWatch peilt EenVandaag de PVV wel als grootste partij bij de komende EP-verkiezingen aanstaande donderdag. Zoals ik al schreef: er kan sprake zijn van een gordijnbonus. Dan kan er wellicht nog wel meer in het vat zitten.
Het is belangrijk dat de eurokritische partijen flink gaan winnen. Als zowel de PVV als Artikel 50 een flinke winst boeken en groter worden dan de euro-adepten van D'66, dan gaat daar natuurlijk een heel duidelijk signaal van uit naar onze nationale politiek.
Ik krijg ook steeds meer de indruk op straat dat de mensen die EU echt he-le-gaar zat zijn. Je moet ook wel totaal verblind zijn als je nu nóg niet ziet dat die euro ons geen welvaart en werkgelegenheid heeft gebracht, maar een bittere teleurstelling van honderden miljarden euro's.
Het goede nieuws is verder, dat de PVV op ruime afstand aan kop gaat in de peiling van EenVandaag. VVD, D66 en SP volgen met elk slechts vier zetels. Het CDA haalt in deze peiling slechts drie zetels (was 5), de PvdA twee, de combinatie ChristenUnie/SGP ook twee en GroenLinks één zetel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten