Raadslid Progressief Akkoord uit partij gezet omdat hij aan sexting deed met minderjarige

Raadslid Progressief Akkoord uit partij gezet omdat hij aan sexting deed met minderjarige

Sexting Bron: Shutterstock: Door Robert Hoetink

Danny T., raadslid namens Progressief Akkoord (PAK) en tevens ook leraar, is uit de partij gezet nadat er ophef is ontstaan over sexting. Hij is als docent werkzaam aan het Broekland College, en daar wordt hij verdacht van sexting met een minderjarige leerling. Zijn partij heeft hem logischerwijs direct zijn lidmaatschap ingenomen. Burgemeester Van der Rijt van Brunssum heeft laten weten dat T. zijn functie als raadslid neerlegt.

De leerling in kwestie heeft de schoolleiding direct geïnformeerd nadat ze seksueel getinte berichtjes kreeg van T. op sociale media. De school heeft direct ingegrepen en een onderzoek gestart, en T. werd direct geschorst.

Ook zijn partij, PAK, heeft direct maatregelen getroffen, hij is direct uit de partij gezet.

Ondertussen is de hashtag Stop de PNVD trending op Twitter. PNVD, Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit, zorgt voor veel roering op Twitter. De PNVD, in feite een partij die voor pedoseksuele relaties en bestialiteit is, wordt door deel mensen direct de grond in geboord.

Een pro-pedoseksuele partij heeft niks te zoeken in Nederland, en dit soort walgelijke clubjes zouden eigenlijk niet eens het licht mogen zien.

Online is er een petitie gestart tegen deze club, die nu al door tienduizenden is ondertekend.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties