Rafaels ex Christie Bokma toont pikante foto's op Instagram na definitieve break-up

Rafaels ex Christie Bokma toont pikante foto's op Instagram na definitieve break-up

Christie Bokma is he-le-maal klaar met Rafael van der Vaart, en aan haar foto's te zien, is aandacht van andere mannen best welkom.

Christie Bokma, de kersverse ex van Rafael van der Vaart, gaat de afgelopen weken door een rottijd. Haar relatie met Rafael van der Vaart stond al een tijdje op een laag pitje, maar deze week kwam er een definitief einde aan: Christie vernam via de media dat de profvoetballer een ander had. Dat lees je goed: via de media. Rafael is nu helemaal in de ban van handbalspeelster Estavana Polman.

Rafael had niet even gebeld, geappt... Niets daarvan. Christie noemt dat zelf "schandalig". Maar na ontkenning, verdriet en woede, is er nu: acceptatie. En hoe! Christie laat op Instagram zien dat ze Rafael helemaal niet nodig heeft, en dat aandacht van andere mannen ook best welkom is – en die zal ze zeker krijgen.

https://www.instagram.com/p/BCfqYIKlii6/?taken-by=christiebokmaofficial

https://www.instagram.com/p/BCfZImLFij8/?taken-by=christiebokmaofficial

Behoorlijk verleidelijke kiekjes, nietwaar? Als Christie zo doorgaat, heeft ze binnen de kortste keren weer een man!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties