Rapper en badboy Snoop Dogg maakt zichzelf onsterfelijk met ongelooflijke gulheid aan armen

Rapper en badboy Snoop Dogg maakt zichzelf onsterfelijk met ongelooflijke gulheid aan armen

Hoewel rapper Snoop Dogg bekendstaat als een echte badboy heeft hij stiekem een hart van goud. Dat blijkt wel uit zijn meest recente actie.

De rapper vroeg inwoners van zijn stad Los Angeles onlangs namelijk hoe hij hen kon helpen: wat kon hij doen om de gemeenschap een beetje mooier en beter te maken?

Het antwoord van de inwoners van L.A.? Geef mensen die geen kalkoen kunnen betalen een lekkere kalkoen zodat ze het Amerikaanse feest Thanksgiving op de traditionele wijze kunnen vieren.

Vervolgens deed Snoop Dogg iets fantastisch. In plaats van een paar kalkoenen te kopen en uit te delen pakte hij het namelijk bijzonder groots aan:

American rapper Snoop Dogg has delivered more than 1,500 turkeys to families in Los Angeles after asking people how he could help the community.

The artist, whose real name is Calvin Cordozar Broadus Jr, joined Inglewood mayor James Butts to hand out the turkeys at a giveaway event at an indoor arena.

De burgemeester organiseerde vorig jaar een vergelijkbaar festijn. Door Snoop Doggs vrijgevigheid kon het aantal kalkoenen dit jaar echter verdubbeld worden. In totaal werden er maar liefst 1.500 kalkoenen uitgedeeld. Dat betekent dus dat er 1.500 gezinnen zijn die nu Thanksgiving kunnen vieren, en dat allemaal dankzij de gulheid van een als badboy bekendstaande rapper die stiekem - in zijn geval, heel stiekem - wel degelijk een hart van goud heeft.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties