martijnkoning

Belachelijk! Martijn Koning krijgt eigen cancelprogramma van 'rebelse' omroep PowNed

Geen categoriemrt 28 2021, 17:15
Het eens zo rebelse PowNed is afgegleden tot de zoveelste deugomroep in Hilversum. Na de walgelijke demoniseringspoging van Martijn Koning bij het programma Jinek was iedereen wel klaar met deze derderangs cabaretier. Behalve PowNed, die Koning nu in een programma stopt waar hij de 'morele barometer' van Nederland mag gaan peilen.
Met een wanhoopspoging is de eens zo rebelse en gedurfde omroep PowNed haar laatste beetje respect en geloofwaardigheid kwijt. Wat PowNed nog onderscheidt van de andere Hilversumse omroepen weet niemand. Want er komt een nieuw programma aan: GoedFout, waarin niet alleen Katja Schuurman en Edson Da Graça, maar ook Baudet-basher Martijn Koning de hoofdrollen spelen. Zij gaan praten over wat je allemaal wel en niet zou mogen vinden anno 2021.
FVD-Kamerkandidaat Samuel Jong is er kritisch over:
https://twitter.com/samuelstwiets/status/1376136289947430916?ref_src=twsrc%5Etfw
Vorig jaar was PowNed druk leden aan het werven om in het Nederlands publieke bestel te blijven. Er werden tal van beloftes gemaakt; het rebelse geluid van PowNed moest op de televisie te zien blijven. Maar als snel bleek hier niks van waar te zijn. Dennis Schouten, een verslaggever die geliefd is bij de PowNed-achterban, werd de tent uitgewerkt. Nu blijkt de ooit uit GeenStijl voortgekomen omroep ook nog eens een programma te willen gaan maken met Martijn Koning en Katja Schuurman. Krijgt Koning dan opnieuw de kans om over de familieachtergrond van politici te praten? Om maar een praktische vraag te stellen.
Dat uitgerekend PowNed in het nieuwe programma Goed Fout zich gaat buigen over de vraag wat we moeten cancelen is te triest voor woorden. De oude idealen van PowNed lijken daarmee al lang overboord te zijn gegooid. Wat zullen de recent lid geworden abonnees balen van hun keuze!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten