Rechts-radicale EU partij smijt even radicaal met EU-geld; champagne, diners en feesten!

Geen categoriemei 29 2018, 15:00
Het gaat weer lekker daar in Brussel! Eerst blijken ze daar Palestijnse terreurgroepen indirect te financieren en nu financieren ze ook de terreur aan tafel, in hotels en vergaderzalen van rechts-radicale feestgangers! Zo lezen we op het AD.
Dinertjes, flessen wijn en kerstcadeaus zouden als zoete koek worden uitgedeeld door leden van ENV (Europa van Naties en Vrijheid). De PVV maakt ook deel uit van deze partij maar PVV-leider in Europa Marcel de Graaff legt de schuld compleet bij de Franse levensgenieters binnen de partij. Door de nieuwe regels die dit soort praktijken tegen moeten gaan, mag mede-PVV'er Auke Zijlstra z'n relatiegeschenk van €5000,- weer compenseren met een korting op het budget. De leren mappen met partijlogo zijn namelijk niet meer oké en net zo hard zelfverrijking. Gewoon weer goedkope mapjes, net als de rest van het volk!
Marine Le Pen en haar partijleden krijgen de kans om hun exorbitante uitgaven te verantwoorden. 'Genieten' of 'was het waard' zijn het soort (hilarische) antwoorden waardoor ze dik vier ton mogen gaan terugbetalen. Of er een geldige reden voor bestaat lijkt eenieder natuurlijk heel sterk.
De enige uitleg die SP-Europarlementariër Dennis de Jong nog enigszins zou begrijpen is als het ze was te doen om zoveel mogelijk geld te verbrassen zodat het niet naar andere EU doelen kon gaan. Als dat al zo was hadden ze het nog veel bonter kunnen maken (al kost de maanden onderzoek ook flink wat tijd en geld) en hoe dan ook moeten ze waarschijnlijk flink lappen! De EU hanteert nu flink strakke regels, alles boven de €60,- moet worden geregistreerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten