Revoluties, celebrities en Hollywood-vrinden

Geen categoriefeb 21 2014, 12:45
Niet alleen in de Oekraïne is de lente uitgebroken, ook in Venezuela heeft het volk last van politieke klimaatverandering.

Venezuela’s 2013 Miss Turismo, Genesis Carmona, 22, passes away on Wednesday after being shot in the head during a protest in Valencia, Venezuela on February 18th.

Triest en eeuwig zonde dat deze Venezolaanse celebrity uit het leven is gerukt door een zoveelste kogel van links. De protesten, die zijn begonnen door anti-communistische studenten tegen het corrupte communistische regime, beginnen behoorlijk bloederig te worden. Iets waar socialisten overigens patent op hebben. Maar waar zijn nu eigenlijk de Hollywood-vrindjes van het socialistische regime? Useful idiots zoals acteur Sean Penn, die stilstaand bij het overlijden van linksdictator Hugo Chavez tegenover The Hollywood Reporter verklaarde:

"Venezuela and its revolution will endure under the proven leadership of Vice President Maduro."

Eerder stelde Penn, dat iedereen die modeldemocraat Chavez een dictator noemde de bak in zou moeten:

"Every day, this elected leader is called a dictator here, and we just accept it, and accept it. There should be a bar by which one goes to prison for these kinds of lies."

Penn is geen uitzondering. Er zijn tal van acteurs die dwepen met het Venezolaanse regime, zoals activiste Susan Sarandon, Danny Glover en Kevin Spacey. Op de Venezolaanse staatstelevisie gaf bijvoorbeeld Kevin Spacey hoog op over de socialistische propagandafilmindustrie van Chavez: "I think every country should have this."
Wat te denken van Hollywood-regisseur Oliver Stone, die eerder twee documentaires produceerde over Cuba's dictator Fidel Castro met de titels Commandante en Looking for Fidel. Verdedigde hij eerder de FARC-rebellen van Colombia en noemde hij deze "heroic", ook Stone was bij leven kind aan huis bij Chavez, die hij "a great man" vond en waarvan hij zei "I'm a fan." Ook deze dictator belandde in een van Stones documentaires met de titel South of the Border, waarover hij idolaat sprak: "The pure energy of the man is intoxicating. This is what I like about Chavez: He's a big man, he thinks big... Bolivar is back."
Venezuela staat inmiddels in brand. Had Penn niet gewoon met een geweer in de hand bij de protesten moeten zijn om zijn rode buddies te helpen bij het neerslaan van deze ware volksrevolutie tegen de linkse onderdrukkers? Ach, misschien ontgaat het de Hollywood-ster wat er in zijn geliefde Venezuela gebeurt, terwijl hij wellicht tot rust komt op een Venezolaans landgoed genietend van wat de staatsomroep hem daar allemaal biedt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten