Ronda Rousey verloor haar titelgevecht, maar beloont fan toch met fantastische date

Geen categoriedec 13 2015, 16:00
Ronda Rousey is één van de bekendste vechtsporters ter wereld. Tot voor kort was ze onverslagen. Ze domineerde iedereen, niemand leek in staat om haar eronder te krijgen.
In september, toen alles nog ging zoals ze wilde, sprak Ronda Rousey met een Amerikaanse marinier. Hij vroeg haar of ze mee met hem wilde naar een bal. Rousey dacht daar even over na, en besloot uiteindelijk om 'ja' te zeggen. De gedachte daarachter was ongetwijfeld dat ze een fan wilde belonen én omdat ze de marine wilde eren.
Op deze manier kon zij dat doen.
In november verloor Rousey echter een titelgevecht tegen Holly Holm. Veel mensen dachten dat Rousey haar belofte zou intrekken, wellicht omdat ze enorm teleurgesteld was.
Nou, die critici weten nu beter. Rousey kwam vrijdag namelijk gewoon opdagen bij het bal. Met marinier Jarrod Haschert.
Screen Shot 2015-12-13 at 12.20.03
Het was Rousey's eerste vertoning in het openbaar sinds haar nederlaag. Zoals ze Amerikaanse media achteraf vertelde was ze gewoon "te verdrietig." Niet zo gek: ze was namelijk hard op weg om een levende legende te worden. Hoewel ze die bijnaam nog steeds kan verdienen wordt het nu wel lastiger. Ze zal jaren nodig hebben om haar 'onverslaanbare imago' weer op te bouwen.
Hoewel ze dus bijzonder veel last had van haar nederlaag was Rousey er toch gewoon bij. En ze straalde ook nog eens:
Screen Shot 2015-12-13 at 12.22.59
Wat een topvrouw!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten