Roomblanke Kim Feenstra doet duit in het zakje van Black Lives Matter

Geen categorieaug 14 2016, 18:00
Kim Feenstra heeft blijkbaar buitengewoon veel waardering voor Black Lives Matter: de radicale zwart-racistische beweging die er onder meer voor heeft gezorgd dat Amerikaanse politieagenten als vijanden worden gezien... en uiteindelijk zelfs worden doodgeschoten door activisten die ervan overtuigd zijn dat ze 'het slachtoffer' van de samenleving zijn.
Kijk maar naar deze afbeelding die ze onlangs op Instagram zette:
https://www.instagram.com/p/BI0g24jjfFX/?taken-by=k2im&hl=en
De Telegraaf, die er op de één of andere manier altijd weer in slaagt om belangrijke zaken te missen en zich te concentreren op dingen die er niet toe doen, heeft vandaag een artikel geschreven over een andere foto die Feenstra op Instagram zette: deze. De idee achter het artikel is dat Kim weer eens lekker sexy bezig is en bewijst dat ze werkelijk één van de mooiste Nederlandse vrouwen is.
Dat is natuurlijk heel leuk en aardig, maar het échte nieuws is dat deze roomblanke en hypersuccesvolle Nederlandse dame de radicaal-linkse Black Lives Matter organisatie blijkbaar steunt en ook nog eens voor de lol allerlei mythes verspreid ('een dokter had een medicijn voor AIDS ontwikkeld, maar niemand kon zich daar druk om maken omdat de meeste slachtoffers toen nog zwart waren!' Dat soort onzin. Er wordt nu miljarden gepompt in AIDS-onderzoek, maar humptydumpty denkt zowaar dat het medicijn al jarenlang bekend is maar dat de autoriteiten dat onder het tapijt vegen).
Ik stel voor dat Kim zich gewoon bezig blijft houden met het maken van sexy kiekjes. Als ze zich bezighoudt met politieke zaken zet ze zichzelf namelijk alleen maar voor schut.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten