Rotterdam staat op

Geen categoriemei 07 2012, 9:00
Feyenoord kan meedoen aan de Champions League.
Het is ongelooflijk, maar Feyenoord is er zowaar in geslaagd om zich te plaatsen voor de voorronde van de Champions League. Nu was het voor het weekend al duidelijk dat dit wel zou lukken, maar toen het seizoen begon was Feyenoord echt een non-factor.
Dat ze er dan toch in zijn geslaagd om tweede te worden spreekt boekdelen over deze groep ... en over trainer Ronald Koeman, die zichzelf werkelijk opnieuw heeft uitgevonden.

Ronald Koeman was in zijn nopjes na de toprestatie van Feyenoord in Heerenveen, zo zei hij bij Eredivisie Live. 'Mijn hartslag liep vandaag een paar keer flink op, maar we hebben het geflikt. Ik ben enorm trots op dit Feyenoord, hoewel we vandaag wel een paar keer in de problemen zijn gekomen. Na de 1-0 was het zelfs echt schrikken. Maar toen hebben we gezegd: nu moet het echt anders. Dit hebben we zelf afgedwongen. De laatste weken moet ik vooral de verdediging een pluim geven met maar 4 of 5 goals tegen in 10 duels, maar eigenlijk moet ik iedereen noemen. Guidetti, Cabral, Schaken, Vlaar, De Vrij, Bakkal, Cissé... Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan deze prijs, want dat is dit natuurlijk wel voor Feyenoord.'

Wat een fantastische prestatie. Nu moeten ze zich nog door de voorrondes heen vechten.
Hoe dan ook, de Champions League lonkt. En dat is voor Feyenoord al een prestatie van formaat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten