shutterstock 1433575952

Rotterdamse kansenparels bedreigen man met machete! Politie houdt drie jonge tieners aan

Geen categoriejun 08 2020, 14:00
In Rotterdam dook een schrikbarend filmpje op; een groepje jongeren werd door bewoner van een flat weggestuurd omdat ze daar niks te zoeken hadden. De tieners moesten hier niks van hebben en bedreigde de man, een van de jongeren droeg zelfs een machete waarmee ze de bewoner bedreigde. Het zijn bizarre beelden...
https://twitter.com/miekmiek/status/1269923247505711104?ref_src=twsrc%5Etfw
De jongens waren overlast aan het maken en werden verzocht om de locatie te verlaten. Helaas hadden kansenparels hier niet zo veel zin in, één van deze sneuneuzen achtte het zelfs nodig om een machete te trekken. Als je dit soort beelden ziet, dan is het onbegrijpelijk dat sommige mensen nog steeds niet in zien dat sommige wijken in de Randstad compleet verloederd zijn.
Aan de hand van de video kon de politie snel in actie komen. Zij konden in eerste instantie twee van de vier jongeren aanhouden. Echter ging moest dit wel met geweld, de jongeren verzetten zich en een agent raakte hierbij lichtgewond. De aangehouden jongens waren 13 en 15 jaar oud. De derde verdachte, de jongen met de machete, werd later op de dag van zijn bed gelicht. Hij bleek 14 jaar te zijn.
Jonge tieners die met wapens op straat lopen, het zijn bizarre beelden. Het programma Danny Op Straat besteedde hier enkele maanden geleden ook al aandacht aan. Echter lijkt er nog niet veel veranderd te zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten