Rummenigge vindt Robben een topper

Geen categoriemei 19 2012, 14:00
Wie niet?
Karl-Heinz Rummenigge vindt Arjen Robben een absolute sterspeler.

'Arjen is voor ons een zeer belangrijke speler, hij verzekert onze club van een goede toekomst', zegt de bestuursvoorzitter van Bayern München. 'Arjen heeft het dit seizoen niet makkelijk gehad. Hij was in de eerste competitiehelft veel geblesseerd, kwam sterk terug maar kwam daarna op de bank terecht en kreeg nogal wat kritiek. Toch trok hij zich daar weinig van aan, hoewel ik wel weet dat hij daar niet blij mee was. Maar hij is mentaal zó sterk, in alle opzichten is Arjen een topspeler.'

Als Rummenigge zich niet had ingezet om Robben te behouden denk ik dat de Nederlandse aanvaller aan het eind van dit seizoen was vertrokken. Er zijn nogal wat buitenlandse, vooral Engelse, clubs die hem maar wat graag willen inlijven. Echt moeilijk is het dus niet voor hem om een nieuwe werkgever te vinden.
Gelukkig voor Bayern begrijpt Rummenigge dus hoe belangrijk Robben is voor het team. Misschien dat men hem zo toch nog een flink aantal jaren kan behouden - zonder Robben is Bayern veel saaier en voorspelbaarder.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten