Rutte is "niet zo nonchalant meer"

Geen categorieokt 14 2011, 20:00
Dat is de mening van de NOS.
Volgens de linkse staatsjournalisten was Rutte nogal nonchalant toen hij net aantrad. Zo zou hij de kamer en journalisten af en toe niet volledig of niet goed geinformeerd hebben. Niet uit onwil, maar gewoon, omdat hij wat al te relaxt was.
En dan:

Dergelijke incidenten hebben het imago van de premier enigszins aangetast. De oppositiepartijen mopperen er hardop over. Maar ook bij regeringspartij CDA is er duidelijk iets veranderd ten opzichte van een jaar geleden. Marcel Bril: "Bij de Algemene Beschouwingen verweet CDA-fractievoorzitter Van Haersma Buma de premier dat hij te veel met geld en economie bezig is en te weinig met de samenleving."

Dames en heren marxisten: laat me niet lachen. Ze hebben het imago aangetast? Wat een ontzettende flauwekul zeg. Rutte is heel open en transparant, zeker in vergelijking met zijn voorganger, JPdeMP.
Als ik dacht dat jullie enige beroepseer hadden zou ik jullie vriendelijk verzoeken om je eens flink te gaan schamen. Helaas kennen jullie dat hele begrip niet, dus zou dat niets uithalen.
Triest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten