Rutte weer betrapt op een leugen: er komen dit jaar geen 58.000, maar 100.000 vluchtelingen naar Nederland

Geen categoriefeb 29 2016, 9:00
Het is genoeg geweest: premier Rutte moet maar eens gedwongen worden om zijn ontslag aan te bieden aan de koning.
De reden? Het kan niet zo zijn dat onze premier keer op keer bewust liegt en dan toch nog aan de macht blijft.

Dit jaar komen er vermoedelijk bijna 100.000 nieuwe asielzoekers naar ons land. Dat zijn er bijna twee keer zoveel als de ongeveer 58.000 vluchtelingen die premier Mark Rutte afgelopen maand meldde aan de Tweede Kamer.

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), het ministerie van Veiligheid en Justitie, de provincies en gemeenten gaan uit van 93.600 asielzoekers. Zij gebruiken dit cijfer om plannen te maken voor de opvangcapaciteit. Met andere woorden: ze gaan ervan uit dat het om dit enorme aantal gaat.
Ik heb het helemaal gehad met Rutte. Deze man maakt zich totaal niet druk over de toekomst van het land en liegt en draait voortdurend, maar als hij betrapt wordt op het vertellen van een leugen haalt hij zijn schouders slechts op en gaat hij door met waar hij mee bezig was. Hij heeft totaal geen schaamtegevoel en behandelt de Nederlandse kiezer als idioten.
Nou liegen andere politici natuurlijk ook erg vaak, maar werkelijk niemand is vergelijkbaar met Rutte. Die liegt zelfs als hij helemaal niet hoeft te liegen of als de ware feiten al lang bekend zijn. Je begint onderhand te denken dat het pathologisch is met hem.
En dat hoeven wij niet te accepteren van een premier. Nederlandse kiezers zijn allemaal grote jongens: we kunnen de waarheid prima aan, maar die moet wel met ons gedeeld worden. Een man die dat niet wil doen omdat hij bang is voor wat kritiek heeft het recht niet om zich premier van ons mooie land te mogen noemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten