Sabia gaat los tegen nieuwe vriendin Rafael, en ook Christie Bokma is woedend op haar ex

Sabia gaat los tegen nieuwe vriendin Rafael, en ook Christie Bokma is woedend op haar ex

Sabia Engizek noemt Estavana "een tussendoortje" voor Rafael van der Vaart.

Rafael mag dan zelf nieuw liefdesgeluk hebben gevonden met de 23-jarige handbalster Estavana Polman, zijn exen zijn allesbehalve gelukkig met het nieuws. Sabia Engizek doet in het Duitse blad Closer een boekje open over de nieuwe relatie van Rafael, schrijft de Telegraaf:

"Ik heb er grote moeite mee om de vrouwen die na mij aan Rafaels zijde verschijnen serieus te nemen. Estavana is niet de eerste en ook zeker niet de laatste met wie hij flikflooit"

[caption id="attachment_131768" align="aligncenter" width="554"]Sabia Boulahrouz (bron: Twitter) Sabia Boulahrouz (bron: Twitter)[/caption]

Volgens Sabia hadden zij en Rafael samen een band die door geen enkele vrouw kan worden geëvenaard. Estavana noemt ze een "tussendoortje" – een behoorlijke uithaal naar de sportvrouw. Is Sabia dan nog steeds niet over haar eigen liefdesverdriet heen, dat ze de nieuwe relatie van Rafael op zo'n manier beschrijft?

Wie ook geen goed woord voor Rafael overheeft, is Christie Bokma. Deze knappe Amsterdamse had het afgelopen jaar een aantal maanden een relatie met de profvoetballer, voordat hij haar aan de kant schoof. Deze week deed ze haar verhaal:

"Ik ben vaker teleurgesteld in de liefde, maar Rafael heeft écht een dolk in mijn hart gestoken."

[caption id="attachment_122485" align="aligncenter" width="720"]Chrissie screenshot RTL Boulevard[/caption]

Christie moest de nieuwe relatie van Rafael met Estavana via de media vernemen, en was not amused. Eerst dacht ze dat het een vergissing was, en dat Estavana misschien een vriendinnetje van Rafaels broer Fernando was. Toen ze haar vlam opbelde, gaf hij toe dat Estavana inderdaad zijn nieuwe liefde was. Christie noemt de gang van zaken "schandalig en respectloos", en wil nooit meer een relatie met een voetballer.

Rafael van der Vaart maakt deze week dus geen vrienden met zijn liefdescapriolen. Waar de profvoetballer ook geen vrienden maakt, is op het sportveld. Hij speelt ronduit teleurstellend bij Real Betis, en die club wil zo snel mogelijk van hem af. Of het dan ooit nog goedkomt met de carrière van Rafael, is nog maar de vraag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties