Sabia: we spreken thuis niet over mijn zwangerschap

Sabia: we spreken thuis niet over mijn zwangerschap

Sabia's zwangerschap is bij haar thuis een absoluut taboe-onderwerp. De ex van voetballers Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart zegt dat ze zo min mogelijk met haar kinderen praat over hun toekomstige halfbroertje of -zusje.

Volgens Sabia spreekt ze er nauwelijks tot niet over met haar kinderen omdat ze hen graag wil beschermen. Zo was ze in 2013 ook zwanger van Rafael, toen van een dochter. "We spraken iedere dag over Solana en verheugden ons op haar komst," zegt ze daarover.

Helaas ging het na 19 weken mis. Het dochtertje kwam stilgeboren ter wereld. Sabia:

"Toen was ze er ineens niet meer. Dat was voor de kinderen moeilijk te bevatten. Amaya zegt nog steeds: 'ik mis mijn zusje'. Dat breekt mijn hart."

Je kunt je er iets bij voorstellen. Het is altijd verschrikkelijk voor een zwangere vrouw om haar baby te verliezen, maar al helemaal als ze niet weet dat ze fysiek probleem heeft waardoor de kans op een miskraam groter wordt... en zeker als zij en haar gezin er dagelijks met elkaar over praten hoe geweldig het zal zijn als de baby geboren wordt.

Je kunt het haar dus nauwelijks kwalijk nemen dat ze haar kinderen nu in bescherming neemt en het eerst rustig afwacht: eerst het kind op de wereld zetten, het feestje komt daarna wel.

Overigens is de soap tussen Sabia en Rafael nog steeds niet beëindigd. Volgens Privé zwijgt Sabia "over de rol van Rafaël" en "over meer." Dat verhaal kun je lezen door de app van Privé te downloaden in de AppStore of GooglePlay.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer