Salah Abdeslam is een lafaard

Geen categorieapr 02 2016, 15:00
Broer Mohamed Abdeslam zegt dat Salah zich niet opblies bij de aanslagen in Parijs om "levens te sparen." Onzin. Hij werd gewoon bang.
Is er ook maar iemand in de hele wereld die dit serieus neemt?

De terreurverdachte Salah Abdeslam zou hebben geweigerd zichzelf op te blazen bij de aanslagen van 13 november in Parijs.

Dit deed hij om levens te sparen, aldus zijn broer Mohamed Abdeslam vrijdag in een interview met het Franse BFMTV.

Hij boekte de hotels en huurde de auto's voor een enorm team van aanslagplegers. Vervolgens trokken hij en zijn kornuiten erop uit en slachtten ze zoveel mogelijk onschuldige Franse burgers af. Maar op het laatste moment besloot Salah dat het toch wat veel zou zijn om nog een extra bomgordel af te laten gaan?
Wat een flauwekul. Salah de terrorist maakte zich helemaal niet druk over het doden van onschuldige mensen. Als dat wel zo was had hij op een andere manier ingegrepen, bijvoorbeeld door de autoriteiten informeren over de plannen van zijn cel. Maar nee, hij speelde een rol in de organisatie, deed mee tijdens de aanslagen zelf, en vluchtte daarna naar Brussel waar hij volgens alle berichten nieuwe aanslagen voorbereidde.
Dat is niet het gedrag van een man die burgerdoden wilde voorkomen, maar van een man die anderen weliswaar wil doden, maar die niet van plan is om zelf het loodje te leggen. Met andere woorden, het gedrag van een watje.
Maar ja, de moed niet hebben om jezelf op te blazen is natuurlijk geen goede reden voor een rechter om je een lagere straf te geven, en dus verzinnen Salah en Mohamed dit verhaal. Leuk geprobeerd, maar helaas voor de heren extremisten trapt niemand erin. Salah is een lafaard. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten