Schokkende ontwikkeling in medialand: trio Voetbal Inside krijgt toch een nieuw contract aangeboden

Geen categoriedec 17 2017, 21:00
Als het aan RTL ligt gaan Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp nog drie jaar door.
Lange tijd werden de heren presentatoren/tafelzeikerds van Voetbal Inside in het duister gehouden door de top van RTL. Op zich is dat niet zo gek: met name Johan Derksen zorgt regelmatig voor bijzonder veel negatieve aandacht. De man is immers alles behalve op zijn mondje gevallen, en gaat puur voor de lol los op alles en iedereen.
Nou, Derksen, Genee en Van der Gijp kunnen opgelucht ademhalen. RTL wil namelijk nog drie jaar met ze door.

,,We hebben alledrie een driejarig contract aangeboden gekregen”, bevestigt Derksen. ,,Daar wil ik over nadenken, mits ik de vrijheid heb om eruit te stappen als ik het niet meer op kan brengen. Dat vinden ze geen probleem, zeiden ze. Ik snap dat wel. Wij vormen met z’n drieën een goed team. We hebben schijt aan de wereld, zeggen wat we denken. Dat soort tv zie je nergens. Maar ik moet nog beslissen.”

Derksens grote probleem is dat hij tegenwoordig in het Drentse Grolloo woont. Het is nogal een rit vandaar naar Hilversum. De kans bestaat daarom dat hij óf het aanbod afwijst, óf wel verder gaat met het programma maar na een jaar (of misschien) twee ophoudt omdat hij het niet meer "kan opbrengen."
Voor fans van de controversiële talkshow is het in ieder geval goed nieuws dat de heren a) een contractverlenging in de zak hebben en b) dat ze overduidelijk wel degelijk geneigd zijn om (nog een tijdje) door te gaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten