Simyo gekozen tot beste prepaid sim only provider van 2018

Simyo gekozen tot beste prepaid sim only provider van 2018

Heidi en Ted Cruz. Screenshot © Fox News

Ieder jaar is het weer een hevige strijd wie zich tot de beste prepaid sim only provider van Nederland mag kronen. Ook in 2018 was het weer een nek-aan-nekrace, maar uiteindelijk kwam Simyo als winnaar uit de bus. Daarmee gaat de aanbieder voor het vijfde achtereenvolgende jaar aan de haal met die felbegeerde award.

Concurrentie wederom afgetroefd

Binnen de telecomwereld is het ook geen grote verrassing dat Simyo de winnaar is geworden. Voorgaande jaren was het verschil een stuk groter ten opzichte van de concurrentie, maar dit jaar was het een spannende strijd en won Simyo maar nipt van Vodafone en KPN. Hoewel laatstgenoemde providers wel meer abonnees hebben, zo zijn nog steeds niet de grootste op het gebied van prepaid sim only. Ieder jaar halen andere providers alles uit de kast om SImyo van de troon te stoten, maar wederom worden alle concurrenten afgetroefd.

Het geheim van Simyo

Niet voor niets is provider Simyo keer op keer de populairste van Nederland en men spreekt al van een groot geheim achter dit enorme succes. Echter is Simyo daar heel nuchter over en doet niets anders dan voorheen. Er wordt iedere keer gekeken hoe de kwaliteit kan worden verbeterd en daarbij staat de input vanuit de abonnees centraal. Zodoende kan er precies worden ingeschat wat de klant wil en wordt alles aan gedaan om hun zo goed mogelijk te bedienen. Tel daar de grote mate van flexibiliteit bij op en er ontstaat een toverformule die successen oplevert.

Nederland behoort tot de top van de wereld

Dat Simyo dit jaar maar net aan heeft gewonnen zegt veel over de kwaliteit van de andere providers. De meeste aanbieders sleutelen ieder jaar weer aan hun dienstverlening om hun klanten beter te bedienen, te voorzien van de beste abonnementen en bovenal een uitstekende service te verlenen. Voorheen was het verschil altijd groter, maar dit jaar bewijzen andere providers dat zij wellicht over een aantal jaren Simyo voorbijstreven en zich dan de beste van Nederland mogen noemen. Wereldwijd gezien scoren de Nederlandse aanbieders als één van de besten ter wereld en dat met trots worden uitgedragen. Hoe dan ook, blijft het komende jaren een spannende strijd en kijkt iedereen weer met volle moed uit naar de verkiezingen in 2019,

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties