Singaporaanse bende opgerold in Den Haag

Geen categorieaug 20 2011, 10:36
Weg met die criminelen.
De politie Den Haag heeft acht Singaporanen gearresteerd omdat zij deel een criminele bende vormen die geld uitleent aan illegalen... tegen een rente van maar liefst 20%. Betalen de illegalen niet op tijd dan ze afgetuigd.

De acht worden verdacht van onder meer mensensmokkel, het tewerkstellen van illegalen en witwassen. De hoofdverdachte is een 42-jarige man die een adviesbureau heeft in Den Haag, dat bemiddelt bij het aanvragen van vergunningen en leningen, vooral voor klanten van Aziatische afkomst. De overige verdachten komen eveneens uit Den Haag. Vijf van hen zijn illegaal in Nederland.

Je kunt zeggen wat je wil over Aziaten, maar niet dat ze lui zijn. Ze bedenken altijd wel een manier om geld te verdienen - en dan hebben we het niet over 50 euro of iets dergelijks. Harde werkers, dat moge weer eens duidelijk zijn.
Maar goed, wat serieuzer: indien er mensen bij zijn met een dubbel paspoort (of zelfs helemaal geen Nederlandse identiteit), moeten we gewoon van dit soort mensen af kunnen komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten