Sneijder is de grote man bij Galatasaray

Geen categorieokt 20 2013, 17:00
Belangrijk.
Wesley Sneijder komt werkelijk steeds beter in vorm. De afgelopen wedstrijd speelde hij al goed tegen Turkije, en nu doet hij het ook weer fantastisch bij zijn club, Galatasaray:

Wesley Sneijder heeft zaterdag Galatasaray naar een zwaarbevochten overwinning in de Süper Lig geleid. De 29-jarige middenvelder maakte voor eigen publiek in Istanbul beide doelpunten tegen Karabükspor: 2-1.

Sneijder opende in de veertigste minuut de score en passeerde doelman Boy Waterman in de slotfase nog een keer. De bezoekers speelden de laatste 35 minuten met tien man, na rood voor Sebastien Puygrenier.

Galatasaray heeft het nog steeds knap lastig, maar ik twijfel er niet aan dat het in de loop van het seizoen beter zal gaan met De Leeuwen; zeker als Sneijder nóg beter wordt dan hij nu al is. En ja: hij is alweer bijna terug op zijn oude niveau. Hij zit er, in de Turkse Liga in ieder geval nog maar een beetje onder.