Sneijder krijgt nummer 10

Geen categoriejul 26 2013, 20:00
Mooi hoor.
Wesley Sneijder mag dit jaar met nummer 10 spelen:

Wesley Sneijder heeft bij Galatsaray het rugnummer 10 gekregen. De voormalig aanvoerder van Oranje speelde afgelopen seizoen nog met 14. Vorig jaar droeg de verdedigende middenvelder Felipe Melo nog nummer 10 bij de Turkse club. 'Ik heb er met Melo over gesproken bij het begin van dit seizoen', zegt Sneijder tegen Fanatik. 'Hij was beleefd en wilde het rugnummer aan mij geven.'

Je krijgt de indruk dat hij dat nummer vooral wilde hebben uit bijgeloof. Misschien dat hij denkt dat hij op magische wijze beter speelt met nummer 10.
Hoewel Sneijder nog altijd duidelijk getalenteerd is ging het 't afgelopen seizoen niet helemaal naar wens. Niet alleen zijn vorm, maar vooral ook zijn conditie schoot tekort. Ik hoop voor hem dat hij de zomer gebruikt heeft om daar iets aan te doen. Zo niet dan ben ik bang dat hij ook in het nieuwe seizoen stelselmatig na 60 minuten gewisseld wordt. Dat zou niet alleen een belediging zijn voor hemzelf, maar ook voor zijn nieuwe team dat hem jaarljiks miljoenen en nog eens miljoenen betaalt om te spelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten