Sneijder redt Galatasaray

Sneijder redt Galatasaray

1-0!

Galatasaray is er zojuist in geslaagd om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. In eigen huis werd tegenstander Juventus met 1-0 verslagen. Het doelpunt werd vlak voor het einde van de wedstrijd gemaakt door niemand minder dan onze eigen Wesley Sneijder.

De wedstrijd was werkelijk vre-se-lijk om aan te zien. Dat kwam niet door de teams zelf, maar door de weersomstandigheden. Net als gisteravond sneeuwde het en was het ijskoud. Het veld lag er vreselijk bij.

Maar goed. Deze wedstrijd moest natuurlijk gespeeld worden, en dus kwamen Galatasaray en Juventus vanmiddag het veld toch oplopen. Beide teams kregen vervolgens kansen in de langzame wedstrijd die alleen 'leuk' was omdat het spannend was, maar geen van de twee wist er één te verzilveren.

Tot de laatste vijf minuten van de officiële speeltijd dan. Opeens kopte Didier Drogba de bal schitterend door naar Sneijder die, op volle snelheid, de bal meenam en langs keeper Buffon schoot. 1-0: Galatasaray overwintert in de Champions League.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties