Sneijder te fit voor medische staf

Geen categoriejun 02 2014, 10:39
Kickboksen.
Wesley Sneijder is qua fitheid in de vorm van zijn leven:

Van onze Telesportredactie De inspanningsfysiologen en medici van het Nederlands elftal konden letterlijk hun ogen niet geloven. Wesley Sneijder bleek in Portugal qua fitheid zoveel stappen te hebben gemaakt, dat in het trainingskamp van Oranje werd getwijfeld aan de meetapparatuur. Het geheim achter Sneijders ijzeren discipline en afgetrainde lijf: Gökhan Saki. De Turks-Nederlandse kickbokser hielp Sneijder afgelopen seizoen om versneld honderd procent fit te geraken voor het WK. De K1-fighter trainde de afgelopen periode vaak met de international.

Ik probeer dit nu al tijden te vertellen, maar blijkbaar is er werkelijk niemand die de Turkse competitie volgt. Sneijder is echt ongelooflijk fit. Ik heb hem nog nooit zo gezien, nee, ook niet in zijn beste jaren bij Inter Milan. Hij is misschien wel de meest hardwerkende speler in zijn team; dat heb je in het verleden nooit van hem kunnen zeggen.
Overigens is Van Gaal wel weer idioot bezig. Ze geloofden hun meetapparatuur niet, maar kort voor de wedstrijd tegen Ghana zegt de bondscoach toch weer dat Sneijder nóg fitter moet worden. Dan ben je echt van het padje.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten