Sovjet-fossiel Loekasjenko voelt hete adem van ontevreden volk: loopt nu zelfs over straat met mitrailleur

Sovjet-fossiel Loekasjenko voelt hete adem van ontevreden volk: loopt nu zelfs over straat met mitrailleur

Wit-Russen in opstand Bron: Shutterstock: Door RapunzielStock

In Wit-Rusland lijkt de steun voor oude dictator steeds meer weg te vallen. Aleksandr 'drink vodka om corona te bestrijden' Loekasjenko neemt daarom het zekere voor het onzekere, hij loopt nu zelf met een mitrailleur over straat. Of dit hem nu echt gaat beschermen op het moment dat men de guillotine de straat op sleept is een tweede. Maar het oude Sovjet-fossiel bereidt zich voor op het ergste.

De beelden circuleren al rond op het internet, Loekasjenko heeft zichzelf maar bewapend. Waarom? Dat weet niemand. Loekasjenko wordt nog steeds beveiligd door mensen vanuit het leger, dus waarom hij zelf met een wapen moet lopen snapt niemand. Het komt in ieder geval over alsof hij compleet paranoïde is.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Voor het volk van Wit-Rusland lijkt het tij zich te keren, de protesten zijn steeds effectiever, de boodschap is duidelijk: Loekasjenko kan maar beter zijn spullen pakken.

De vraag is echter of Loekasjenko zich nog gaat bedienen met Sovjet-achtige represailles en terreur. Hij heeft hier al eerder mee lopen dreigen namelijk,

?ref_src=twsrc%5Etfw

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer