Stijliconen doen Star Wars... en het is geweldig!

Geen categoriedec 15 2015, 9:00
De hele wereld kijkt uit naar de nieuwe Star Wars films, The Force Awakens, die 16 september in premiere gaat in ons land.
Nou zijn Star Wars fans over het algemeen een beetje gek, maar dat moet de pret niet drukken. Sterker nog, dat maakt het nog véél leuker.
Zo zul je bij grote bioscopen vrijwel zeker een paar levende Chewbacca's of Jedi's tegenkomen. De échte fans doen dat namelijk.
Andere fans maken schitterende Star Wars-kunst. Zo ook de creatievelingen van Stylight.nl. Die website heeft een geweldige collectie online gezet van posters en afbeeldingen van moderne stijliconen, gekleed in een Star Wars-jasje.
Star-Wars-May-The-Style-Be-With-You-filmposter-Stylight
De makers van deze geweldige posters hullen moderne stijliconen in een Star Wars-jasje. Zie hier Karl Lagerveld:
Karl-Lagerfeld-als-Stormtrooper-met-Choupette
Stylight legt uit:

Het monochrome uniform in modekleuren zwart en wit van de Stormtroopers is wat ons betreft een perfecte fit voor modekoning Karl Lagerfeld. Voor de afwisseling kan de ontwerper - immer gekleed in zwart pak en wit overhemd - ook af en toe kiezen voor een witte outfit met zwarte details.

Dat kleine wezentje naast hem is, hoe kan het ook anders, zijn hond; de twee zijn onafscheidelijk.
Eén van de meest geslaagde posters is Miley Binks:
Miley-Cyrus-als-Jar-Jar-Binks

Volgens Wikipedia brengt het personage Jar Jar Binks een vrolijke noot in de Star Wars-films. Ondanks zijn stuntelende gedrag, speelt hij een cruciale politieke rol in episode twee en weet hij tijdens gevechten vijanden uit te schakelen. Dit geldt eigenlijk ook wel een beetje voor Miley Cyrus.

En wat te denken van Cara Delevingne als Chewbacca?
Cara-Develingne-als-Chewbacca
En dan zijn we er nog niet. Zo zijn Kanye Maul, Darth Victoria en Yoda Wintour ook van de partij.
8-stijliconen-als-Star-Wars-karakters-witte-achtergrond
The Fashion Force is strong met deze karakters!
Download alle personages hier en de grote witte poster hier. De high-resolution poster van de zwarte poster kun je hier downloaden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten