shutterstock 1103025659

Stikstofcrisis bijna in één keer helemaal opgelost! 'KLM schrapt vrijwel alle vluchten'

Geen categoriemrt 16 2020, 13:00
De komende tijd hoeven boeren niet meer naar Den Haag te trekken om te protesteren tegen het waanzinnige stikstofbeleid van Rutte. De komende weken ligt het vliegverkeer er nagenoeg helemaal uit in Nederland, wat betekent dat de vliegtuigmaatschappijen minder rotzooi de lucht in pompen. Goed nieuws dus...
Air France-KLM heeft besloten de komende TWEE maanden nagenoeg de hele vloot aan de grond te houden. Ze verwachten dat 70 tot 90% van de vloot de komende maanden dus niet zal vliegen.
Dit maakte de directie vandaag bekend aan het personeel, de gehele vliegtuigsector wordt uiteraard hard geraakt door de pandemie. KLM ziet de verkoop van tickets enorm dalen, ook komt hierbij nog eens kijken dat veel landen de grenzen al dicht hebben gegooid voor vluchten vanuit Nederland. Waardoor mensen dus ook gewoon niet op vakantie kunnen, of dat afspraken voor werk in het buitenland niet doorgaan.
Luchtvaartmaatschappijen kloppen nu al aan bij de overheid om wat geld te krijgen. Mochten ze inderdaad een steunpakket krijgen, en bedrijven binnen de MKB-sectoren niet, dan heeft de overheid wat uit te leggen.

"De Europese luchtvaart staat voor een onzekere toekomst en het is duidelijk dat gecoördineerde overheidssteun nodig is om ervoor te zorgen dat de industrie overleeft en kan blijven opereren als de crisis voorbij is"

Maar ieder nadeel heeft zo zijn voordeel, de stikstofcrisis lijkt pardoes verdwenen te zijn. Dus de zeurpieten van de Groene Khmer vallen ons de komende tijd niet lastig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten