Supervaccin tegen griep in de maak

Supervaccin tegen griep in de maak

Nooit meer ziek.

Nou ja, niet door de griep in ieder geval:

Een vaccin dat levenslang beschermt tegen alle soorten griep, ook tegen nieuwe, gemuteerde varianten. Britse onderzoekers zeggen dat ze dit vaccin hebben ontdekt.

De nieuwe griepprik zou duizenden levens per jaar kunnen redden. Dat zegt een van de onderzoeksleiders, John Oxford, in de Britse krant Sunday Express.

Zo'n vaccin zou inderdaad een behoorlijk effect kunnen hebben.

De onderzoekers verwachten dat het vaccin rond 2018 verkrijgbaar is. Als dat klopt wordt de mensheid vanaf dat jaar dus erg veel lijden bespaard.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties