Sylvana Simons feliciteert gewelddadig Black Lives Matter met Nobelprijs-nominatie: 'Bedankt!'

Sylvana Simons feliciteert gewelddadig Black Lives Matter met Nobelprijs-nominatie: 'Bedankt!'

Sylvana Simons draait haar hoofd. Bron: Screenshot commercial Robijn.

Het is ronduit lachwekkend. De radicaal-linkse organisatie Black Lives Matter is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Geschift. Maar raad eens wie het wel geweldig vindt allemaal? Dat is juist: de oppervrouw van Neerlands' professionele slachtoffers en racismeroepers, Sylvana Simons.

De hooligans van BLM hebben vorig jaar in heel veel steden huisgehouden. Ze hebben winkels geplunderd, mensen die rustig in een restaurant zaten lastiggevallen... Het was niet best. Maar volgens de boven-ons-gestelden zijn ze fan-tas-tisch vreedzaam bezig. Daarom zijn deze gekkies nu genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Blijkbaar word je door de boven-ons-gestelde Woke-elitisten dus als "vreedzaam" gezien als je maar de juiste communistische denkbeelden hebt. Dan kan je alles aan gort slaan, geen punt! Peace!

Gezien het feit dat deze nominatie totaal geschift is zal het niemand verbazen dat Sylvana Simons het allemaal geweldig vindt. Ja, mevrouw de huilebalk is hartstikke blij. Trots zelfs. Uitgelaten. Geweldig!

"Mooie nominatie voor iedereen die BLM maakt," schrijft zij op Twitter, "vaak onzichtbaar," maar onmisbaar. Jullie weten wie je bent: dankjewel!"

Het meest bijzonder van deze racistische activisten is dat ze werkelijk denken dat ze rebels zijn. Ze zien zichzelf als een soort van moderne Ghandis. Een nieuwe generatie vól Martin Luther King Jrs. Het is lachwekkend. Ze doen precies wat de boven-ons-gestelden wíllen. De mensen die het systeem in handen hebben steunen BLM. Ja, de banden tussen superrijke elitisten en BLM zijn hecht. Dat zou deze zogenaamde 'rebellen' tot denken moeten zetten.

Als ze echt zo revolutionair waren als ze zelf geloven werd er keihard met ze afgerekend door de elite. Dan werden ze niet genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Oh nee, dan zagen we onze leiders juist op tv verkondigen dat ze voor "grootschalige onrust" zorgen, en dat de organisatie daarom verboden moet worden.

Word lid van onze NIEUWE Facebook-group en abonneer je (gratis en voor niets)op mijn Telegram-kanaal.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer