Sylvana's falende Artikel 1 is "meer dan trots" dat ze straks in 4 provincies niet op de kieslijst staan

Geen categoriejan 30 2017, 14:00
Sylvana Simons en haar kornuiten van Artikel 1 zijn ONGEGENEERD TROTS dat ze in vier van de 20 kiesdistricten gefaald hebben en dus niet op het stembiljet zullen staan.
Hilarischer dan dit wordt het niet: Artikel 1 -- het hobbyproject van professionele racismeroeper Sylvana Simons -- laat vandaag weten "meer dan trots" te zijn op het feit dat ze in maar liefst vier provincies ondersteuningsverklaringen tekort komen om daar op het stembiljet te staan.
Nee, dat is géén grap, zo presenteren de beroepsslachtoffers hun faalactie écht:
"We gaan vanmiddag wederom geschiedenis schrijven bij het inleveren van de ondersteuningsverklaringen bij de Kiesraad in Den Haag!" schrijven de megalomanen heel verheugd. "Want naar aanleiding van de allerlaatste stand doen we op 15 maart aanstaande mee aan de Tweede Kamerverkiezingen in 16 van de 20 kiesdistricten! Alleen in Friesland, Drenthe, Zwolle en Zeeland zal het deze eerste keer niet mogelijk zijn."
Vervolgens hebben ze de euvele moed om te schrijven:

"En daar zijn we als jongste partij van Nederland, iets meer dan een maand na de start, meer dan trots op!"

Ja, wees maar trots op het feit dat ongelooflijk gefaald hebt zeg. Gezien de gratis media-aandacht die Sylvana en haar vrienden hebben gekregen is dat op ironische wijze inderdaad wel een prestatie van formaat. Alleen dan wel een wanprestatie.
Nou is het een welbekende waarheid in de politiek dat je elk verlies moet spinnen als een overwinning, maar Artikel 1 maakt het hier wel héél gortig. De partij bewijst door deze faalactie in maar liefst vier provincies namelijk puur en alleen een partij van, voor en door verveelde Amsterdammers met een minderwaardigheidscomplex te zijn. Wees daar maar "meer dan trots!" op.
Het meest hilarische hieraan is natuurlijk dat Artikel 1 enkele dagen geleden óók al verklaringen tekort kwam in die provincies en aanhangers opriep om daar massaal naar het gemeentehuis te gaan zodat het allemaal toch nog even geregeld kon worden.
Wat een afgang. En Sylvana maar quasi-Martin Luther King-achtig met een documentje zwaaien (in zwart-wit).
Goed, wij wensen Sylvana veel succes met haar margepartijtje. Hopelijk zet ze deze lijn de komende weken door zodat we nog een paar keer héél hard kunnen lachen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten