Sylvie en Sabia liggen op ramkoers: Sabia wordt kandidaat in dansshow die Sylvie presenteert

Sylvie en Sabia liggen op ramkoers: Sabia wordt kandidaat in dansshow die Sylvie presenteert

De voormalige hartsvriendinnen die tegenwoordig aartsvijanden zijn konden binnenkort weleens samen live op tv te zien zijn.

Het Duitse Bild bericht namelijk dat waarschijnlijk een kandidaat wordt in de nieuwe Duitse dansshow Dance Dance Dance. De show, die in Nederland al toe is aan het tweede seizoen, is van Talpa en wordt nu dus geëxporteerd naar Duitsland.

En raad eens wie het programma daar vrijwel zeker gaat presenteren?

Juist, niemand minder dan Miss Sylvie, oftewel Sylvie Meis!

Hoewel dat ongetwijfeld leuke televisie wordt vraagt iedereen zich wel af of dat lang goed gaat. De twee kunnen elkaars bloed namelijk wel drinken. Niet zo gek natuurlijk als je bedenkt dat Sabia na Sylvie's scheiding van Rafaël van der Vaart een relatie begon met de voetballer. Heel vreemd, maar op de één of andere manier kon Miss Sylvie dat absoluut niet waarderen.

Sindsdien werken de twee elkaar op elke mogelijke manier tegen, zowel voor als achter de schermen. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet, en doen er alles aan om de aandacht, ten koste van de ander, op te eisen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer