Sylvie Meis is hartstikke blij voor Doutzen Kroes dat zij het nieuwe gezicht is van Hunkemöller

Sylvie Meis is hartstikke blij voor Doutzen Kroes dat zij het nieuwe gezicht is van Hunkemöller

Sylvie Meis gebruikt haar Instagram-account om Hunkemöller nogmaals te bedanken voor de jarenlange samenwerking én om Doutzen Kroes te feliciteren dat zij het nieuwe gezicht van het lingeriemerk is.

https://www.instagram.com/p/BJxxPNLjxsV/?taken-by=1misssmeis&hl=nl

Bij een foto van het logo Hunkemöller schrijft Sylvie:

"Goed nieuws: Doutzen Kroes wordt mijn opvolger bij Hunkemöller! Gefeliciteerd aan de nieuwe merk-ambassadeur, en ik wens Doutzen en Hunkemöller veel plezier en succes in de toekomst!"

Je zou je er iets bij voor kunnen stellen dat Sylvie er toch wat minder blij mee zou zijn omdat Doutzen nu ongetwijfeld nog meer aandacht gaat krijgen dan in het verleden, maar blijkbaar is dat allerminst zo. Op zijn minst houdt ze zich groot, en op z'n best gunt ze Doutzen en Hunkemöller het echt.

Voor mensen die zich afvragen hoe Sylvia er zelf ook alweer uitziet, hier een recent kiekje.

https://www.instagram.com/p/BJac72BDW82/?taken-by=1misssmeis&hl=nl

Ah. Ja.

Oh, en hier is Doutzen met haar debuut voor Hunkemöller:

https://www.instagram.com/p/BJx2wW_h9Cl/?taken-by=doutzen&hl=nl

Vraag: wie heb jij liever als gezicht van HM, Doutzen of Sylvie?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties