Sylvie Meis krijgt eurotekens in haar ogen en klaagt ex Rafael voor miljoenen aan

Geen categoriefeb 03 2016, 19:00
Kennelijk brengen haar carrière als presentatrice en haar modellencontract met Hunkmöller niet meer genoeg geld in het laadje..
Enige tijd nadat ze de echtscheidingsprocedure met Rafael van der Vaart heeft afgerond, besluit Sylvie Meis om de wapens weer op te pakken tegen ex-man Rafael van der Vaart. Reden? Sylvie Meis vindt dat ze met de €4,5 miljoen die ze reeds gekregen heeft van hem een véél te laag bedrag. Ze verwijt haar ex niet alleen te hebben gelogen tegen haar, maar wil ook hun zoontje Damian voorgoed bij hem weghalen. En dus ontstond er een gerechtelijke procedure:

Volgens de Duitse Grazia zou Rafael tijdens hun scheiding drie jaar geleden hebben gelogen over zijn vermogen. Sylvie zegt dat ze recht heeft op meer dan de 4,5 miljoen euro die ze na de scheiding heeft gekregen.

Maar volgens het Duitse blad gaat de aanklacht niet alleen maar over geld. De kleine diva wil ook als enige kunnen bepalen waar hun zoontje Damián woont. De reden hiervan is dat de voetballer vanwege zijn werk momenteel in Sevilla woont en Sylvie, woonachtig in Hamburg, absoluut niet wil dat het jongetje bij zijn papa gaat wonen.

Alsof je met €4,5 miljoen en de carrière die Sylvie momenteel heeft niet genoeg geld hebt om je leven lang luxueus van te leven. Waar haalt miss Meis het lef vandaan om nóg meer miljoenen te eisen? Het is je reinste graaigedrag. Respectloos, en onfatsoenlijk.
Nu Sylvie Meis toch bij de rechtbank is om te zeuren over geld, kan ze wellicht ook een procedure opstarten om haar naam te veranderen. Dus niet meer Sylvie Meis, maar $¥£vi€ M€i$. Dan weet iedereen meteen waar hij aan toe is als Sylvie zich aan hem voorstelt. Nietwaar?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten