Tegenslag voor tienermeiden: boyband MainStreet gaat uit elkaar

Geen categorieapr 07 2016, 9:00
De jongens hadden nooit verwacht dat hun band zo groot zou worden.
Slecht nieuws voor tienermeisjes en andere fans van boyband MainStreet: de jongensgroep houdt op te bestaan. Dat kondigden de jongens gisteren aan in het programma van Giel Beelen. Naar eigen zeggen hadden ze niet verwacht dat hun band, die "voor de lol" begon, zó groot zou worden. De vier kwamen bij elkaar nadat ze allevier meededen aan de audities van The Voice Kids in 2011. Geen van de toen twaalfjarige jongens haalde de "blinde audities" maar het contact tussen de heren leidde tot de oprichting van MainStreet.
MainStreet deed in 2012 mee aan het Junior Eurovisie Songfestival, ook ditmaal zonder in de prijzen te vallen. Toch leidde de enthousiaste publieksreacties en de daaropvolgende bekendheid tot een hitnotering voor de jongens. Daarna ging het snel. Amper een jaar later, in 2013, stond MainStreet in het voorprogramma van Justin Bieber in een uitverkocht Gelredome.
Maar aan alle goede dingen komt een eind, en zo ook aan MainStreet. De bandleden zijn op muzikaal gebied te ver uit elkaar gegroeid om nog als band verder te gaan. Owen vertelt:

"De één vindt dit leuk, de ander weer iets anders, dus hoe gaan we nu verder?"

"Hoe gaan we verder?" Nou, de conclusie van MainStreet was om het gezamenlijke muzikale bijltje er volledig bij neer te gooien en op te houden met de band. Wie er solo verdergaat, en wie helemaal stopt, is nog niet bekend. Voorlopig zullen we het moeten doen met de nieuwe single, die vandaag uitkomt, en een knallend afscheidsconcert 19 juni. Laten we ook nog even genieten van één van de grootste hits van MainStreet:
https://www.youtube.com/watch?v=9KlYSR0M_6w
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten