snapshot5

Terroristische aanslag Limburg: Syriër steelt vrachtwagen, schreeuwt "Allah!" en beukt auto's

Geen categorieokt 08 2019, 11:00
Het was gisteravond weer eens feest bij onze oosterburen, die te maken kregen met een terroristische aanslag. Een "Allah!"-schreeuwende Syriër pikte een vrachtwagen, en gebruikte die om een grote hoeveelheid auto's te beuken in een Duits provinciestadje. Als bij een groot wonder kwam niemand om het leven. Wel zijn er acht gewonden.
Terroristische aanslagen door geradicaliseerde moslims: ze hebben allang niet meer de impact die ze ooit hadden, maar dat wil niet zeggen dat extremistische gekkies gestopt zijn met het toepassen van geweld op ons, wij 'ongelovige' Europeanen. Wij moeten boeten voor het simpele feit dat we geen moslim zijn en/of proberen te voorkomen dat het halve Midden-Oosten ontspoort. Gisteren was het "feest" in het Duitse Limburg.
Een Syriër vond het namelijk wel een goed idee om GTA'tje te spelen. Hij brak in bij een vrachtwagen, en beukte daarmee in op een grote hoeveelheid auto's in het midden-Duitse stadje Limburg. Er zijn geen doden gevallen, maar wel negen gewonden onder wie de knettergekke mislukte roestbakbeuker. Hij is gearresteerd door de politie en zijn schanddaad wordt nu onderzocht als een terroristisch misdrijf:

"De Duitse veiligheidsdiensten gaan er nu vanuit dat achter de botsing die een man met een gestolen vrachtauto in de stad Limburg veroorzaakte, terroristische motieven zitten. De diensten en politie onderzoeken het incident van maandagavond als een terroristische aanslag.

De man die met de vrachtauto in het centrum van de stad op andere auto's inreed is een dertiger afkomstig uit Syrië. Hij raakte net als acht anderen gewond.

De chauffeur zou ook meerdere keren 'Allah' hebben geroepen, schreef de Frankfurter Neue Presse, die omstanders had gesproken."

De terrorist zelf ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Wellicht dat hij zich dus vandaag nog mag verantwoorden bij z'n geliefde idool Allah. Eens kijken wat hij dan vindt van het moorden uit zijn naam...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten