Terwijl deze man slaapt, is zijn vriendin wakker en alert. Zij laat zien dat ze niet met zich laat sollen!

Terwijl deze man slaapt, is zijn vriendin wakker en alert. Zij laat zien dat ze niet met zich laat sollen!

Een sterk staaltje girl power, als deze vrouw het heft in eigen hand neemt terwijl haar vriend rustig in dromenland bivakkeert.

Craven Coetzee is een man die doet wat veel andere mannen ook 's avonds doen: filmpjes kijken op de iPad, en dan al grinnikend om uiltjes, Arnold Schwarzenegger en stoere tv-presentatrices rustig in slaap vallen. Meestal kan dat ook gewoon.

Maar eerder deze week, was het een nacht waarop dat eigenlijk niet kon: drie inbrekers - gewapend met messen en touw - drongen het huis van de man binnen, en hadden al een portemonnee vol geld en creditcards buitgemaakt. Ze stonden net op het punt om Craven aan te vallen.. maar dat was uiteraard buiten zijn heldhaftige vriendin gerekend.

Pijlsnel komt ze aangesneld en weet gewapend en al de boeven uit het huis te verjagen. De beelden van de beveilingscamera geven haarscherp aan wat er gebeurde:

[video width="602" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Armed-Robbery-in-my-house-Girlfriend-shoots-12-May-20152.mp4"][/video]

.

De portemonnee is weg, en er zitten gaten in de muur en het raam. Maar Craven en zijn vriendin zijn ongedeerd, dankzij het snelle optreden van de vrouw die niet aarzelde zichzelf én haar vriend te beschermen. Wat een power!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
wapens Zuid-Afrika inbraken

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer