Tijd dat de bevolking het eigen heft in handen neemt.

Geen categorieaug 06 2014, 1:48
We hebben diverse malen kunnen zien hoe groot de macht van de bevolking is wanneer men er van overtuigd is dat iets belangrijk genoeg is om te delen.
In de niet aflatende misleiding van het publiek door de mainstream media is het nu hoog tijd dat het publiek een aantal feiten met elkaar deelt.
Aangezien het publiek om dit moment wordt overspoeld met propaganda die op geen enkel aantoonbaar feit berust, is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte worden gesteld van werkelijke feiten zoals die hierboven staan beschreven.
Ons verzoek aan iedereen is dan ook om ze met zoveel mogelijk mensen te delen. wanneer dat gebeurt is er waarschijnlijk (hopelijk) genoeg gezond verstand bij het gros van de mensen om zelf na te denken en eigen conclusies te trekken.
Het enige wat ons als mensheid kan behoeden voor een komende oorlog is het naar buiten brengen en delen van de waarheid.
Geef de psychopaten geen kans en help mee.
http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8205:mh17-tijd-dat-de-bevolking-het-heft-in-eigen-handen-neemt-video&catid=20:het-complot&Itemid=33
Bij deze mijn bijdrage.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten