TIJD VOOR ACTIE: mail alle Kamerleden #NeeIsNee en verdedig de uitslag van het referendum!

Geen categoriefeb 23 2017, 11:00
Het is nú tijd om in actie te komen tegen de eurofielen in Den Haag. Hoe? Door een massa-email te sturen aan de Kamerleden waarin je duidelijk maakt: NeeIsNee.
Het is ongelooflijk, maar vanmiddag gaat de Tweede Kamer hoogstwaarschijnlijk akkoord met het belachelijke inlegvelletje van Mark Rutte. Zoals GeenStijl uitlegt:

Donderdag in de loop van de middag* stemmen alle 150 Kamerleden of ze akkoord gaan met het lege inlegvelletje van Mark Rutte. Dat is de bijsluiter bij het Oekraïneverdrag waarmee geen komma, geen letter en geen enkele betekenis aan dat op 6 april 2016 weggestemde associatieverdrag verandert.

Zoals we allemaal weten bereidt de Kamer zich er dus op voor om ons -- de Nederlandse kiezers -- vanmiddag met een mes in de rug te steken. Wij dwongen een referendum af, stemden vervolgens 'nee,' maar de boven-ons-gestelden in de Tweede Kamer hebben daar waarschijnlijk gewoon lak aan.
Gelukkig is er nog een beetje tijd om toch druk te zetten op deze volksvernachelaars. Daarom heeft GeenStijl een mooie mailactie opgezet. Het mooiste van dit alles? Je hoeft niet zelf op zoek naar de emailadressen van Kamerleden. Je kunt ze allemaal bereiken met één klik van je muis. Nog makkelijker kan het je niet gemaakt worden.
Doen dus! De kans dat het daadwerkelijk iets uithaalt is minimaal, maar de wonderen zijn de wereld echt nog niet uit. De meeste Kamerleden zijn het helemaal niet gewend dat ze opeens honderden of zelfs duizenden emails krijgen. Als dat nu wel gebeurt raken ze misschien zomaar in paniek.
Wie weet.
En ook als dat niet zo is dan is het nog altijd belangrijk om je stem te laten horen. Ik zeg: doen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten