Timmer heeft het naar d'r zin

Geen categoriemrt 05 2012, 19:00
Timmertje, Timmertje, Timmertje toch.
Ach, ik kan het me nog herinneren: hoe deze vrouw naar goud reed in Nagano. Ongelooflijk. Wat een stijl.
Hoe het ook zij, die tijd is niet meer. Tegenwoordig is Marianne Timmer schaatscoach. Hoewel er wat kritiek is op haar werkwijze wil ze hier zelf graag mee doorgaan:

"Ik ga zeker door als coach. Ik ben ergens aan begonnen en dan wil ik het ook afmaken, in ieder geval tot en met de Olympische Spelen van Sotsji”, aldus Timmer. In de wandelgangen van Thialf werd afgelopen weekeinde volop gespeculeerd over de toekomst van de ploeg en over de personele invulling ervan. Zo is er intern gesproken over een andere rol voor Timmer, aangezien er twijfels bestaan over haar geschiktheid als coach en de prestaties dit seizoen tegenvallen.

De best presterende schaatster van de ploeg, Linda de Vries, heeft al gezegd dat ze niet door wil gaan met Timmer als Coach. Margot de Boer en Annette Gerritsen houden alle opties voorlopig open.
Hoewel ze misschien niet de makkelijkste is, lijkt het me dat andere schaatsers heel veel kunnen leren van Timmer. Ze is een oud-kampioene. Ze weet hoe je wint - en daar gaat het om in de sport, nietwaar? Of ze nou wel of niet bijzonder aardig is doet er niet zoveel toe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten