Toprechter zet racismeroepers te kakken, Quinsy Gario wordt helemaal gek

Toprechter zet racismeroepers te kakken, Quinsy Gario wordt helemaal gek

Rechter Sylvia Taalman is een heldin.

Een groot deel van de rechterlijke macht is buitengewoon links én politiekcorrect. Vandaar dat er in ons land bijna altijd lage straffen worden uitgedeeld, ook voor de meest vreselijke vergrijpen.

Blijkbaar staat rechter Sylvia Taalman van de rechtbank Zwolle daar nét een beetje anders over. Onlangs tweette ze namelijk:

"Ik ben in de Efteling en eet een bruin broodje. Tenzij jullie dat racistisch vinden, dan eet ik wel een witte."

Het moge duidelijk zijn dat de rechter hiermee doelde op het eeuwige racismegeroep van zelfverklaarde slachtoffers als Sylvana Simons en Quinsy Gario. Die laatste kon dan ook absoluut niet lachen om de opmerking van de rechter:

Screen Shot 2016-07-10 at 20.18.42

Och gossie Quinsy, ja, dat is inderdaad een rechter (die op persoonlijke titel twittert). Gek he dat rechters net mensen zijn en dat ze iets als 'meningen' hebben over sociale onderwerpen?

Natuurlijk zou Quinsy er helemaal niets van zeggen als mevrouw Taalman zijn zelfverklaarde slachtofferschap ondersteunde. Sterker nog, hem kennende had hij haar dan neergezet als een echte heldin, een soort van moderne Jeanne d'Arc.

Beste Quinsy, kun je niet gewoon ophouden met het zoeken naar redenen om je wéér het Grote Slachtoffer Van Wit Racisme te voelen? Zoek alsjeblieft een andere hobby. Deze begint me namelijk echt de keel uit te hangen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties