Totaal geschift! Blanke stemacteur Family Guy die 'zwarte rol' speelt neemt ontslag. Want 'antiracisme'

Totaal geschift! Blanke stemacteur Family Guy die 'zwarte rol' speelt neemt ontslag. Want 'antiracisme'

Cleveland, Family Guy.

Het nieuwe racisme heet antiracisme. Het is werkelijk ongelooflijk. Blanken zouden niet met zwarte mensen kunnen sympathiseren. We zouden geen empathie met ze kunnen hebben. En nu mogen stemacteurs zelfs geen 'zwarte rollen' spelen.

Veel zieliger dan dit wordt het niet. Stemacteur Mike Henry speelt al 20 jaar lang de rol van Cleveland bij Family Guy, de populaire animatieshow. Hij heeft ervoor gezorgd dat Cleveland één van de meest bekende niet-bestaande tv-personages ter wereld is. En dat alleen door zijn stem te gebruiken. De gemiddelde kijker wist natuurlijk helemaal niet dat Clevelands stem afkomstig was van een 'blanke' acteur. Het was Clevelands stem. En nee, niemand vond die vraag ook maar interessant.

Nou ja, tót Black Lives Matter in opkomst kwam. Want BLM is zo gestoord dat ze werkelijk vinden en stellen dat blanke mensen a) nooit empathie kunnen voelen met de gekleurde medemens en dat b) blanke acteurs daarom nooit zwarte rollen mogen spelen. Nee, zelfs geen animatierollen.

Wij, mensen die niet racistisch zijn, willen een samenleving waarin je huidskleur totaal geen rol speelt. Je 'ras' is irrelevant. Waar het om gaat is je karakter. Dat dit karakter toevallig in een zwart, blank, geel, rood, of blauw huidje gegoten is boeit niet. Dat is wat niet-racisten willen.

De zogenaamde antiracisten willen iets heel anders. Zij willen geen einde aan racisme... ze willen racisme juist terugbrengen en het groter maken dan ooit. Het is dus net zoals met de zogenaamde 'antifascisten' die juist de grootste fascisten ter wereld zijn: de zogenaamde 'antiracisten' van 2020 zijn juist racistisch tot op het bot. Ze zijn vóór onderscheid bij 'ras.' Ze willen selecteren op huidskleur. Ze staan zelfs voor segregatie.

Wat een jaar is 2020, zeg. Eerst corona, toen een alles vernietigende lockdown, en nu BLM en de terugkeer van segregatie.

Volg mij op Twitter en op Parler.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties